Menu
P.S. Krøyer: Marie Krøyer. 1890. Den Hirschsprungske Samling

Hirschsprung LATE

Intro til sommerudstillingen 28 maj kl. 18

Maj måneds Hirschsprung LATE sætter fokus på sommerens havesalsudstilling Søren og Marie. På bryllupsrejse med Krøyer. Mød direktør Gertrud Oelsner, der byder på en spændende introduktion til udstillingen og hør skøn musik fra tiden.

På aftenens særlige intro vil direktør Gertrud Oelsner tage dig med til varme himmelstrøg på Søren og Marie Krøyers lange bryllupsrejse, der begyndte i Stenbjerg ved Vesterhavet i 1889 og endte i Italien i 1890. Oplev alt fra uddrag af breve til tegninger og malerier fra rejsen, der skildrer kunstnerlivet og fortæller om parrets oplevelser undervejs. Introen suppleres med musikalske toner af Edvard Grieg og Hugo Alfvén spillet af violinisten Marie Stockmarr Becker, og efterfølgende byder museet på et glas vin.

Hirschsprung LATE
Den sidste torsdag i hver måned har vi udvidet museet åbningstid fra kl. 11-20. Til Hirschsprung LATE inviterer vi indenfor til en aften i kunstens og kulturens tegn. I løbet af foråret og sommeren byder vi på alt fra lyttebiograf og samtalesalon til brevoplæsning og særlige introer til vores aktuelle udstillinger.

Praktiske informationer

Introen starter kl. 18 og varer ca. en time. Efter introen byder museet på et glas vin.

Pris: Normal entrébillet til museet. Gratis for årskortholdere.
Ankom i god tid, da der er et begrænset antal pladser på omvisningen.
Tilmelding ikke nødvendig.

Museet holder denne dag åbent kl. 11-20, hvorfor der vil være mulighed for at se udstillingen på egen hånd før og efter introen.

Læs mere om udstillingen