Menu

Parkmuseerne

1 billet - 6 museer

Den Hirschsprungske Samling er en del af Parkmuseerne. Parkmuseerne er et museumskvarter i hjertet af København. Beliggende i eller ud til grønne parker finder du seks museer: Den Hirschsprungske Samling,Davids Samling, Rosenborg Slot, SMK (Statens Museum for Kunst), Arbejdermuseet og Statens Naturhistoriske Museum.

Her kan du opleve det bedste fra kunstens og naturens verden. Fra kronjuveler, internationale filmklassikere og meteoritter til dansk og international kunst i verdensklasse. Et besøg på museerne inviterer også til at nyde det grønne frirum i parkerne: Kongens Have, Østre Anlæg og Botanisk Have. Her kan du sætte tempoet ned, besøge legepladser og spise frokost eller nyde en kop kaffe i kvarterets mange caféer og restauranter. Alt er inden for gåafstand.

Gå til Parkmuseernes hjemmeside her.

Parkmuseernes fællesbillet

Med Parkmuseernes fællesbillet får du adgang til alle seks museer for kun 245 kr. Billetten kan købes i museernes billetsalg.

Parkmuseernes billet giver adgang til Danmarks største samlinger af kunst- og naturarv: Den Hirschsprungske Samling, SMK, Statens Naturhistoriske Museum (Geologisk Museum), Arbejdermuseet og Rosenborg Slot samt 10 % i de pågældende museers butikker på dagen for dit besøg. Med parkmuseernes fællesbillet i hånden får du desuden adgang til Sommerfugle-huset og Palmehuset i Botanisk Have. Billetten er personlig og er gældende i ét år fra købsdatoen.

Fakta om Parkmuseernes billet

Pris: 245 kr.
Gyldighed: 1 år fra købsdatoen.
Adgang: Billetten giver adgang til et besøg på hvert museum og er personlig.

Køb billetten på museet eller i vores webshop.