Menu
Foto: Jacob Ljørring.

Hirschsprung LATE

Intro til Jordforbindelser 28. februar kl. 18

På vores allerførste Hirschsprung LATE byder vi på en spændende intro til vores store særudstilling Jordforbindelser. Dansk maleri 1780-1920 og det antropocæne landskab. Her vil museumsinspektør og kurator Camilla Klitgaard Laursen fortælle om tankerne bag udstillingen, der tager fat om den aktuelle diskussion om menneskets indgriben i naturen. Sammen dykker vi ned i hovedværker fra 1800-tallets danske landskabskunst af blandt andre C.W. Eckersberg, J.Th. Lundbye og Vilhelm Hammershøi. Vi ser også nærmere på værker af de to anerkendte samtidskunstnere Rune Bosse og Camilla Berner, der tilføjer nye og aktuelle perspektiver til emnet.

Hirschsprung LATE

Hirschsprung LATE er et nyt initiativ på museet. Den sidste torsdag i hver måned udvider vi museets åbningstid og inviterer inden for til en aften i kunstens og kulturens tegn. I løbet af foråret og sommeren byder vi blandt andet på Silent walk med rådgiver, foredragsholder og underviser i Silent co-creation Bastian Overgaard, digtoplæsning ved David A. Jensen fra Copenhagen Storytellers, dialogisk omvisning ved Sognepræst Michael Aaskov Hemmingsen og museumsinspektør Anna Scram Vejlby samt særlige introer til vores aktuelle udstillinger.

Praktiske informationer

Omvisningen starter kl. 18 og varer ca. en time.

Pris: Normal entrébillet til museet. Gratis for årskortholdere.

Ankom i god tid, da der er et begrænset antal pladser på omvisningen.
Tilmelding ikke nødvendig.

Museet holder denne dag åbent kl. 11-20, hvorfor der vil være mulighed for at se udstillingen på egen hånd før og efter introen.

Læs mere om udstillingen