Menu
Leonora Christina Skov anmelderroste erindringsroman

Forforfatteraften med Leonora Christina Skov

Oplæsning og talk 3. september 19-21

Forfatteren Leonora Christina Skovs erindringsroman Den der lever stille har siden udgivelsen i 2018 modtaget enorme roser fra anmeldere såvel som læsere. Romanen sikrede hende De Gyldne Laurbær og forventes at kunne blive set som filmatisering i biograferne i slutningen af 2020. I den autofiktive roman fortæller Leonora Christina Skov sin egen historie om at vokse op i ensomhed, frigøre sig fra sine forældre, hige efter deres kærlighed og anerkendelse og springe ud som lesbisk.

Leonora Christina Skov skriver nu intensivt på fortsættelsen til Den, der lever stille. Til dette eksklusive arrangement vil hun fortælle om den skriveproces, hun er midt i. Hun vil også læse op fra manuskriptet til sin nye bog, der udgives i begyndelsen af 2021.

Leonora Christina Skov - Foto Sofie Amalie Klougart

Om Leonora Christina Skov

Leonora Christina Skov (f. 1976) er uddannet mag.art. i litteraturvidenskab og er ud over at være forfatter, litteraturanmelder ved Weekendavisen. Hun har tidligere bl.a. skrevet romanerne Hvor intet bryder vinden, Silhuet af en synder og Rygsvømmeren. Hendes forfatterskab er oversat til tysk, hollandsk, tjekkisk, norsk og spansk.

Praktisk information

Som afslutning på arrangementet byder museet på et glas vin.

Pris inkl. vin:
95 kr. / 50 kr. for årskortholdere til museet

Billetter kan købes på Billetto her.

Tak til Statens Kunstfond for støtte til arrangementet.