Menu
Viggo Johansen: 'Glade jul', 1891. Den Hirschsprungske Samling

Hirschsprung LATE

Fællessang 19. december kl. 17-18

Julen venter lige om hjørnet, og i anledning af denne særlige højtid, inviterer vi til fællessang i museets Hammershøi-sal. Få en pause fra gaveindkøbene, når Foreningen Sangvær åbner for den danske julesangskat, når de samler alle sangglade gæster til fællessang. Sangene vil være akkompagneret af klaver, og vi vil komme omkring både kendte og mindre kendte julesange. Alle kan være med!

Denne december eftermiddag er det Rikke Forchhammer og Susanna Sommer, der står for fællessangen. Susanna Sommer er selvstændig radio- og podcastproducent, historiefortæller og bagkvinde til P2s serie om højskolesangbogen. Rikke Forchhammer, tidligere forstander på Krogerup Højskole samt leder af vokalgruppen Baobab Sisters. Susanna binder sangene sammen, Rikke akkompagnerer.

Om Sangvær

SANGVÆR er en forening, der arbejder for at udbrede fællessangen i Danmark. Foreningen har stået for den populære morgensang på Hovedbiblioteket i København og har optrådt med blandt andre sangerinden Pernille Rosendahl i Tivoli sammen med symfoniorkestor.

Hirschsprung LATE

Den sidste torsdag i hver måned har vi udvidet museet åbningstid fra kl. 11-20. Til Hirschsprung LATE inviterer vi indenfor til en aften i kunstens og kulturens tegn. I løbet af efteråret og vinteren byder vi på alt fra oplæsning af kunstnerbreve og croquis til fællessang og særlige introer til aktuelle udstillinger.

Rikke Forchhammer og Susanna Sommer står for fællessangen på museet til årets sidste Hirschsprung LATE.

Praktiske informationer

Fællessangen starter kl. 17 og varer ca. en time.

Pris: Gratis med entrébillet eller årskort til museet.

Der er et begrænset antal pladser.

NB! I december måned er Hirschsprung LATE rykket en uge frem grundet julen.

Museet holder denne dag åbent kl. 11-20. Der vil derfor være mulighed for at se samlingen og museets udstillinger før eller efter arrangementet.