Menu
J.L. Lund: 'Stående nøgenmodel', ca. 1800. Den Hirschsprungske Samling

Hirschsprung LATE

UDSOLGT. Croquis-workshop 28. november kl. 17.30-19

Til denne Hirschsprung LATE kan du prøve kræfter med at tegne efter levende nøgenmodel som 1800-tallets kunstnere. Croquis-workshoppen holdes i anledning af efterårets store særudstilling Den anden guldalder. Johan Ludvig Lund over alle grænser. Guldalderkunstneren J.L. Lund var lærer på Kunstakademiet og underviste sine elever i at tegne efter nøgenmodel. Som noget helt nyt var Lund sammen med sin professorkollega C.W. Eckersberg med til at indføre, at eleverne ikke kun tegnede efter den nøgne mandekrop, men også den nøgne kvindekrop.

Billedkunstner Mikkeline W. Gudmand-Høyer er aftenens tegnelærer. Gennem indledende tegneøvelser, croquistegning og afsluttende feedback kan du få tegnetips og værktøjer til, hvordan du bedst tegner efter levende model. Du skal ikke medbringe noget. Vi har blyanter og papir, og alle tegninger kan tages med hjem efter workshoppen.

Hirschsprung LATE

Den sidste torsdag i hver måned har vi udvidet museet åbningstid fra kl. 11-20. Til Hirschsprung LATE inviterer vi indenfor til en aften i kunstens og kulturens tegn. I løbet af efteråret og vinteren byder vi på alt fra oplæsning af kunstnerbreve og croquis til fællessang og særlige introer til aktuelle udstillinger.

Praktiske informationer

Workshoppen starter kl. 17.30 og varer ca. 1,5 time.

Pris: Workshoppen er gratis med normal entrébillet eller årskort til museet.
Du skal bare tilmelde dig via Billetto.

Der er et begrænset antal pladser.

Tilmeld dig her

Museet holder denne dag åbent kl. 11-20. Der vil derfor være mulighed for at se samlingen og museets udstillinger før eller efter workshoppen.