Menu
P.S. Krøyer: 'Interiør. Kunstnerens hustru', 1889. Den Hirschsprungske Samling

Hirschsprung LATE

Intro til sommerudstillingen 25. juni kl. 18

Nyd denne sommeraften med en tur på Den Hirschsprungske Samling, hvor museet holder åbent til kl. 20. I løbet af aftenen kan du komme med på en særlig intro til vores sommerudstilling Søren og Marie. På bryllupsrejse med Krøyer. Her vil vores dygtige omviser tage dig med til varme himmelstrøg på det nygifte pars lange rejse, der begyndte i Stenbjerg ved Vesterhavet i 1889 og endte i Italien i 1890. Oplev alt fra uddrag af breve til tegninger og malerier fra rejsen, der skildrer kunstnerlivet og blotlægger parrets blik for hinanden fra Vesterhavets vilde bølger til Amalfikystens skarpe lys.

Hirschsprung LATE

Den sidste torsdag i hver måned har vi udvidet museet åbningstid fra kl. 11-20. Til Hirschsprung LATE inviterer vi indenfor til en aften i kunstens og kulturens tegn. I løbet af foråret og sommeren byder vi på alt fra lyttebiograf og samtalesalon til brevoplæsning og særlige introer til vores aktuelle udstillinger.

Praktiske informationer

Omvisningen starter kl. 18 og varer ca. 45 minutter.

Pris: Normal entrébillet til museet. Gratis for årskortholdere.

Ankom i god tid, da der er et begrænset antal pladser på omvisningen.
Tilmelding ikke nødvendig.

Museet holder denne dag åbent kl. 11-20, hvorfor der vil være mulighed for at se udstillingen på egen hånd før og efter introen.

Læs mere om udstillingen her