DET SKER PÅ MUSEET
Udstillinger:
12.05.2015 - 30.08.2015

KVINDELIGE KUNSTNERE I HIRSCHSPRUNG


Den Hirschsprungske Samling markerer 100-året for kvinders valgret med en særophængning af museets kvindelige kunstnere.


25.09.2015 - 28.03.2016

DYRESTUDIER – BILLEDHUGGEREN ANNE MARIE CARL-NIELSEN


Billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen (1863-1945) var en af vores mest banebrydende kvindelige billedhuggere herhjemme, og det har i mange år været et ønske at vise en udstilling af hendes fine dyrestudier på Den Hirschsprungske Samling.
Arrangementer:
AKTUELT:
AKTUEL UDSTILLINGKvindelige kunstnere i Hirschsprung

Den Hirschsprungske Samling har besluttet at markere 100-året for kvinders valgret med en særophængning af museets kvindelige kunstnere. Udstillingen kan opleves i museets Havesal indtil den 30. august.TRIPADVISOR OG GOOGLE ART PROJECTTripadvisor

Den Hirschsprungske Samling er et yndet besøg og på Tripadvisor ligger museet som nr. 18 ud af 302 aktiviteter og nr. 6 ud af 69 museer i København, der er værd at besøge. Læs mere om hvad vores gæster synes om museet her.

Google Art Project

Med Google Art Project kan du bevæge dig rundt i Den Hirschsprungske Samlings udstillingssale og følge 1800-tallets danske kunststrømninger. Udforsk værker af blandt andre Christen Købke, P.S. Krøyer, Michael og Anna Ancher, L.A. Ring eller Vilhelm Hammershøi i det globale online galleri. Den Hirschsprungske Samlings mest populære værker er nu tilgængelige for alle overalt på kloden. Se Hirschsprungs værker på Google Art Project her.

PARKMUSEERNEParkmuseerne er et museumskvarter midt i København skabt i samarbejde mellem Davids Samling, Den Hirschsprungske Samling, Cinemateket, Rosenborg Slot, Statens Naturhistoriske Museum og Statens Museum for Kunst.

Talende Træer i Kongens Have
1. maj – 30. august 2015
Denne sommer vækkes træerne i Kongens Have til live og fortæller forunderlige historier fra kvarterets historie.

Parkvandringer i Kongens Have og Østre Anlæg
28. marts – 4. oktober 2015
Tag med Parkmuseerne på slentretur og nyd roen i de grønne omgivelser. Vi tilbyder tre forskellige vandringer med hver deres tema: Kongevandring, Skulpturvandring og Blomstervandring.

Kreative workshops for børn hele sommeren
1. maj – 30. august 2015
Lav dit eget seje fabeldyr, hjælp til i Christian d. 4.’s køkkenhave eller rejs tilbage i tiden i Fortællesalonen. Parkmuseerne byder alle børn og deres voksne velkommen til hyggelige eftermiddagsaktiviteter i Kongens Have.

INFO/
FIND VEJ:DEN HIRSCHSPRUNGSKE
SAMLING
Stockholmsgade 20
2100 København Ø

Tlf. 3542 0336
dhs@hirschsprung.dk


ÅBNINGSTIDER:

Tirsdag- søndag 11-16. Lukket mandag

Museet er lukket 23.-26. og 31. december samt 1. januar

FIND VEJ

Kontakt: MedarbejdereSøg på siden:
Loading